Restaurant – Motel Piknik

Piknai është një restorant me një terras të bukur dhe shërbime cilësore.Brenda tij shihet një ambient i qetë i ndërtuar në stilin modern.Përveq sallës së ushqimit dhe terrasës posdo edhe 7 dhoma të cilat janë të paisura me nxemje qendrore , tv , banjot me tushkabin, Po astu,ofronë edhe zbritje për mysafirët grupor,për shembull qdo i dhjeti gratis.Qmimet për dy përsona për një natë janë 35 euro, pushimi 15 euro , Në kuadër të këtij restoranti është edhe një sallë për ahengje të ndryshme me kapacitet prej 500 ulsesh .

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso9 vlerësime mes 4.33

Komentet (2)

  • jasmina(para 10 viteve)

    po per bes restaurant dhe motel shum i bukur me meny te pasur dhe staf te bukur dhe shum te shjellshem po ashtu pasterti ne nivel shum te lart ju pershendes jasmina.

    2 vlerësime mes 1.50
  • bledii(para 10 viteve)

    1sh fare D

    3 vlerësime mes 4.67

photo

Ngjarjet e ardhshme