Veranda

Restorant Veranda është një restoran antik dhe i qetë i rregulluar sipas standarteve ndërkombëtare.Aty shërbehet ushqimi është tradicional dhe interncional me mundesi zbritje për vizita grupore.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Komentet (1)

  • blerina(para 11 viteve)

    shume buker vetem vazhdonii

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme