Oxygen

Restorant Oxygen shtrihet në një pjesë te bukur te qytetit me pamje të jashtzakonshme ku shihet një pjesë e gjerë e Rrafshit te Dukagjinit dhe tërë Gjakova. Restorani është i ndërtuar nga druri dhe te bënë të ndjehesh i qetë dhe rehat, është i paisur me nxemje, TV dhe ventillim.Ka gjithashtu dhe teracen në te cilen mund ti shijoni rrezet e pasditës dhe kjo kompletohet edhe me ushqim te shishëm internacional.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso11 vlerësime mes 4.09

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme