Atlantic

Atlantiku është një restorant në katin e dytë të objektit nga i cili ka pamje një pjesë e gjërë e qytetit,Afër ka lumi,stacionin e autobusave dhe një fusht futbolli të madh.Veqohet për shërbime të shpejta dhe pastërti

Lexo më shumë

Lokacioni: Skenderaj, në regjioni: Mitrovicë

Vlerëso6 vlerësime mes 3.33

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme