Besiana

Restorant Besjana ka një ambient modern-klasik dhe veqohet për përgaditjen e mishrave të freskët nga menyja internacionale dhe tradicionale.

Lexo më shumë

Lokacioni: Deçan, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme