Podguri

Restorant –Motel Podguri përvesh që ofronë llojllojshmëri ushqimesh në një ambient modern dhe të qetë,ofronë edhe dhoma gjumi dhe salla të mëdha për seminare e konferenca po edhe për ahengje të ndryshme.

Lexo më shumë

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso7 vlerësime mes 3.71

Komentet (1)

  • LIKE(para 9 viteve)

    Nj Ndr Motelet M T Mira

    1 Vlerëso mes 4.00

photo

Ngjarjet e ardhshme