Holiday

Restorant Holiday identifikohem me mikpritjen e ngrohët në ambientin e qetë dhe familjar, për mysafir ofron ushqime nga menyja internacionale

Lexo më shumë

Lokacioni: Rahovec, në regjioni: Prizren

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme