Krapi

Krapi është njeri ndër restorantet e veqanta i vendosur në periferi të qytetit. Në këtë restorant ofrohet mundësia e relaksimit dhe ushqimit të shishëm posaqeerisht peshkut të freskët në një ambient fenomenal.

Lexo më shumë

Lokacioni: Mitrovicë, në regjioni: Mitrovicë

Vlerëso8 vlerësime mes 4.50

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme