Kështjella

Restorant Kështjella është i ndërtuar nga guri në formë të kalas së vjeter , për brenda ka një ambient antik me pjesë të veqanta e që e bëjnë të veqant edhe gjërat e vjetra që ndodhen aty , për mysafir ofron meny tradicionale dhe internacionale

Lexo më shumë

Lokacioni: Malishevë, në regjioni: Prizren

Vlerëso16 vlerësime mes 3.38

Komentet (2)

  • Besnik(para 10 viteve)

    Ne emer timin dhe ne emer te shokut tim Visarit ju shprehum ngushllimet me te thellaa nga zemra per humbjen e ZSkender Limaj. Zoti Jav falt dhe nje TRIM Ne familje Siq Ishte ZSkenderi. Me Rrespekt Besniki.

    2 vlerësime mes 1.50
  • ermond mazreku(para 10 viteve)

    shum e bukur keshtjella

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme