Kështjella

Restorant Kështjella është i ndërtuar nga guri në formë të kalas së vjeter , për brenda ka një ambient antik me pjesë të veqanta e që e bëjnë të veqant edhe gjërat e vjetra që ndodhen aty , për mysafir ofron meny tradicionale dhe internacionale

Specialitetet:

Pica e shtëpis e cila kushton 4.50 euro

Rangu i çmimeve:

Mesatarja e ushqimit nga 2-4 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Brenda përveq gjësendeve të vjetra ka edhe furren e drurit për përgaditjen e ushqimit , nxemje , tv , oborr të gjër me gjelbrim ,fontan , këndin e lodrav për fëmi, terras në katin e parë dhe të dytin dhe parking të sigurt për 300 vetura.

Kuzhina:

Kuzhina ka kapacitet ti sherbej , 400 persona për 2 orë . Krye kuzhinieri me përvoj pune 10 vjeqare në Gjermani

Publiku:

Qytetar të moshave të ndryshme dhe ndërkombtar

Lokacioni: Malishevë, në regjioni: Prizren

Vlerëso16 vlerësime mes 3.38

Komentet (2)

  • Besnik(para 11 viteve)

    Ne emer timin dhe ne emer te shokut tim Visarit ju shprehum ngushllimet me te thellaa nga zemra per humbjen e ZSkender Limaj. Zoti Jav falt dhe nje TRIM Ne familje Siq Ishte ZSkenderi. Me Rrespekt Besniki.

    2 vlerësime mes 1.50
  • ermond mazreku(para 11 viteve)

    shum e bukur keshtjella

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme