Lili

Një restorant i vendosur afër qendrës së qytetit i cili është i ndertuar në stilin modern dhe ofron sherbime të shpejta dhe cilsore.Gjatë stinës së verës ka nje terras të bukur dhe mjaft të frekuentuar

Lexo më shumë

Lokacioni: Obiliq, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso2 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme