Lili

Një restorant i vendosur afër qendrës së qytetit i cili është i ndertuar në stilin modern dhe ofron sherbime të shpejta dhe cilsore.Gjatë stinës së verës ka nje terras të bukur dhe mjaft të frekuentuar

Specialitetet:

Veqohet për specialitetin e peshkut të freskët , parsioni i të cilit është 3 euro

Rangu i çmimeve:

Mesatarja e ushqimit nga 2-5 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Restoranti posedon bazenin për peshqi dhe ka parking të sigurtë për 22 vetura

Kuzhina:

Kuzhinier me përvoj disa vjeqare në Gjermani

Publiku:

Qytetar të moshave të ndryshme, përfaqsus të institucioneve komunale

Lokacioni: Obiliq, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso2 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme