Zeka

Restoranti ofron shërbime nga menyja internacionale, ka një ambient të qetë dhe asht i dizajnum n'stilin modern-klasik. Gjatë stinës së verës hap edhe terracën.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: internacional, mish i pjekur

Lokacioni: Podujevë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso5 vlerësime mes 3.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme