XXL

Një restorant i dizajnuar në stilin modern-klasik i cili është i vendosur në qendër të qytetit,që ofron sherbima të shpejta dhe cilësore.Gjatë stines së verës ka një terracë që është mjaf e frekuentuar nga gjenerata të reja dhe njerëz të institucioneve komunale.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: modern, pizza, terracë

Lokacioni: Obiliq, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso4 vlerësime mes 2.75

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme