XXL

Një restorant i dizajnuar në stilin modern-klasik i cili është i vendosur në qendër të qytetit,që ofron sherbima të shpejta dhe cilësore.Gjatë stines së verës ka një terracë që është mjaf e frekuentuar nga gjenerata të reja dhe njerëz të institucioneve komunale.

Specialitetet:

Picave me sos.

Rangu i çmimeve:

Mesatarja e qmimeve të ushqimit nga 2-3 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Brenda restoranti ka nxemje,ventilim,tv ,dhe ka parking të sigurt për 20 vetura

Vendndodhja:

Qendra e Obiliqit

Kuzhina:

Kuzhinieri ka përvojë pune 7 vjeqare nëpër hotelet të ndryshme në Kosovë.

Publiku:

Qytetar të moshave të ndryshme, përfaqsus të Institucioneve komunale.

Fjalët kyçe: modern, pizza, terracë

Lokacioni: Obiliq, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso4 vlerësime mes 2.75

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme