Viva

Restoranti ka një ambient të ndertuar në stilin modern dhe veqohet për shërbime të cilësisë së lartë.Në katin e parë kryesisht ofron pije të llojeve të ndryshme ndërsa ne të dytin shërbehet ushqimi

Lexo më shumë

Lokacioni: Rahovec, në regjioni: Prizren

Vlerëso1 Vlerëso mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme