Saranda

Restoran Saranda ka një ambient familjar dhe të qetë, veçohet sidomos për specialitetin e pulës me shije fantastike dhe aromë të shijshme.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: tradicional, pulë me hudër

Lokacioni: Rahovec, në regjioni: Prizren

Vlerëso4 vlerësime mes 3.50

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme