Peshkopia

Restorant me një ambient modern dhe të qetë, me nje terras të bukur dhe hapësirë të gjërë të gjelbëruar,mund të konsiderohet vend takim i shumë brezave, pai që shërimet janë të shpejta fhe të freskta

Specialitetet:

Veqohet për specialitetin biftek i cili kushton 5 euro

Rangu i çmimeve:

Mesatarja e ushqimit nga 2-4 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Ka një teras te gjerë e cila është e mbushur gjat verës dhe e rrethuar me gjelbërim dhe pamjen e bënë edhe me tërheqese fontana e cila shtrihet para restoranit,gjatë verës organizojnë mbrëmjë muzikore me këngëtarë të njohur të estradës si dhe ahengje familjare.Parkingu është i përbashket me qendrën tregtare por ka mundësi parkimi.

Kuzhina:

Kuzhina ofron ushqim internacional,kuzhinieri ka përvojë pune 7 vjeqare në Gjermani dhe Kosovë,për vizita grupore ofron zbritje sipas marrveshjes.

Publiku:

Qytetar të moshave të ndryshme.

Lokacioni: Gllogovc, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso1 Vlerëso mes 3.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme