Karaoke

Restorant Karaoke është një ndër restoranet më të njohura ne këtë qytet, i cili ka një ambient komod, te veqant, i rregulluar në stilin klasik, ku ofrohet ushqim tradicional dhe modern. Gjithashtu ofrohen mbremje të paharruara gjatë vikendeve me karaoke, gjatë verës ka edhe një terras në një ambent shumë relaksues afër lumit.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso2 vlerësime mes 2.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme