Restorant-Pishina Vllezërit Mustafa

Gejindet në fshatin ku kan lindur shumë zëra të muzikes sonë popullore , ka një oborrë të gjërë me gjelbrim që është i rrethuar nga pyjet , gjithashtu nga atu ka mundsi shetitje-kalerimi , nëpër pyje dhe bazen për të rritur e fëmijë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Suharekë, në regjioni: Prizren

Vlerëso23 vlerësime mes 3.17

Komentet (1)

  • nazmi(para 11 viteve)

    shum interesante

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme