Mozart

Restoranti është i dizajnuar në stilin klasik-modern,veqohet për shërbime mjaftë cilsore dhe terrasen verore ku mund të pushohet me freskin që ka.

Lexo më shumë

Lokacioni: Skenderaj, në regjioni: Mitrovicë

Vlerëso8 vlerësime mes 3.25

Komentet (1)

  • llapiani(para 11 viteve)

    Rrespekt Pizzat e Mozartit shum t mira. Qysh i ka hije me kon n Pize.

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme