Mena 1

Restauranti në hyrje të qytetit me një terras të bukur,ambient të qetë dhe modern.Posedon sallën për ahengje të ndryshme por ka edhe 12 dhoma në të cilat është nxemja, klima , TV-kabllovik,banjo me tush kabin,disa me gjakuzi dhe veqohet për pasterti.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso1 Vlerëso mes 3.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme