Benedik

Restorant Benedik ka një terras jashtzakonisht të bukur afër lumit të bardh. është i ndërtuar nga druri dhe ka ambient të qetë që e bëjnë edhe më të veqant gjërat e vjetra nëpër mur.

Lexo më shumë

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme