Drini

Restorant Drini është dalje që përparësi të parë ka pastërtinë. Brenda është qetë dhe ka një ambient të dizajnuar në stilin modern,veqohet për shërbime kualitative.

Lexo më shumë

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme