Jeta

Restorant Jeta është një resotrant familjar,i qetë i ndërtuar në stilin modern i cili ka dy terrasa të bukura ku ka vendosur karrige dhe shquhet për llojllojshmeri specialitetesh.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso6 vlerësime mes 3.67

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme