Hani i Vjetër

Restorant që ka hy n'grupin e monumenteve të trashëgimisë kulturore. I ndërtum n'shekullin e 16-të, n'atë kohë asht përdorë si bujtinë.Me disa riparime t'vogla duke ruajtë gjanat dhe ambientin e vjetër sot konsiderohet si njani nga restorantet që ka ushqimin e freskët dhe shërbimin profesional.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso4 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme