Shkukëza

Restorant i qetë i frekuentuar nga të gjitha grupmoshat, shtrihet me një ambient shumë të bukur dhe relaksues. Ka një hektar e gjysmë tokë të gjelbëruar, lumë artificial 7 terasa të bukura ku qdonjeri mund te gjejë vetën në këtë ambient përrallor që të mbushë me freski.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: kopsht, tradicional, pyll

Lokacioni: Shkukeza Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso2 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme