Art Club

Një kafiteri e vendosur në hyrje të qytetit,mjaft e frekuentuar nga gjenerata e re.Ka një ambient modern-klasik me një dizajn të qelluar ku haset një atmosfer fenomenale.Her pas here organizohen edhe mbremje të ndryshme muzikore me emëra të njour të estradës tonë dhe me dj.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gllogoc Kamenicë, në regjioni: Gjilan

Vlerëso3 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme