Art Club

Një kafiteri e vendosur në hyrje të qytetit,mjaft e frekuentuar nga gjenerata e re.Ka një ambient modern-klasik me një dizajn të qelluar ku haset një atmosfer fenomenale.Her pas here organizohen edhe mbremje të ndryshme muzikore me emëra të njour të estradës tonë dhe me dj.

Rangu i çmimeve:

Mesatarja e ushqimit nga 1-2 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Brenda është i paisurë me klimë,nxemje,ventillim tv

Publiku:

Qytetar të moshave të ndryshme.

Lokacioni: Gllogoc Kamenicë, në regjioni: Gjilan

Vlerëso3 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme