Nor-Fid

Shtrihet në periferi të qytetit një restorant i stilit antik me një atmosfer të ngrohët familjare ku mund të ndjeheni si në shtëpitë tuaja. Bukurin ia shton edhe kopshti i gjelbëruar, me bazen peshqish dhe fontan.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gllogoc Kamenicë, në regjioni: Gjilan

Vlerëso1 Vlerëso mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme