Antika 2

Restoranin e sundon një atmosferë e qetë, e përshtatshme për dreka dhe darka familjare. "Antika 2" asht e ndërtuar nga druri në stil tradicional dhe e rrethuar nga nji ambient i bukur me gjelbërim.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: peshk, tradicional

Lokacioni: Deçan, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso7 vlerësime mes 2.71

Komentet (1)

  • besart(para 11 viteve)

    bukur veq perpara dhe tju hec mbar

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme