Centrum

Restorant Centrum është njëri ndër restorantet e përferuar nga gjeneratat e reja me një ambient romantik,njihet për pastëritn, shërbimet e shpejta dhe cilësin e lartë në ushqim.

Lexo më shumë

Lokacioni: Lipjan, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso7 vlerësime mes 3.86

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme