Golden Day

Një restorant i qetë i dhe familjar i vendosur në qendër të qytetit. Gjatë stinës së verës ka dy terraca të bukura në të cilat do të gjeni freski dhe rehati dhe të ushqeheni me meny internacionale.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: pizza, mish i pjekur, furrë druri

Lokacioni: Lipjan, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso6 vlerësime mes 3.83

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme