Te Bungat

Në mes të një freskie pyllore dhe një hapsirë të gjërë me gjelbrim prej 4 hektarësh gjindet restorant Te Bungat. Restoranti është i ndërtuar nga druri dhe ka një ambient të qetë me një terras të freskët.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso7 vlerësime mes 2.71

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme