Delfini

Restorant antik dhe i qetë i vendosur në një pjesë të freskët me një hapsir prej 7 ari të gjelbruar,afër pyllit.Shërbimi kryesor me ushqim është peshku , pasi që është vend ku edhe kultivohet peshku.Nga aty ka pamje të mrekullushme dhe mundësi kalorimi.

Lexo më shumë

Lokacioni: Lipjan, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso9 vlerësime mes 3.33

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme