Rozafa (Lipjan)

Restorant Rozaja asht nji restorant i qetë dhe familjar i cili njihet për shërbime t'shpejta dhe përgaditjen e ushqimit t'freskët nga menyja internacionale dhe tradicionale.

Lexo më shumë

Lokacioni: Lipjan, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso5 vlerësime mes 2.20

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme