Classic bar

Classic bar është vendi më i dashur për të rinjët e këtij qyteti pasi që aty gjejnë atomsferën, muzikën dhe shërbimet që duan.

Lexo më shumë

Lokacioni: Skenderaj, në regjioni: Mitrovicë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme