Metro bar

Metro bar ka një ambient modern dhe të ngrohët. Ngrohtësin e bënë më të madhe edhe atmosfera që bëjnë gjenerata e re e qytetit të Skenderajit të përcjellur me muzik.

Lexo më shumë

Lokacioni: Skenderaj, në regjioni: Mitrovicë

Vlerëso2 vlerësime mes 5.00

Komentet (1)

  • anonimja(para 11 viteve)

    me pelqen shum por pronari a ka mudesi me dit kush esht se me intereson shum ok flm per mirkuptim

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme