Al Farno

Një ndër restoranet e njohura në Pejë. Ka një pamje të shkelqyer me një ambient romantik e të qetë, muret e të cilit janë të dekoruara me relike antike. Veqohet për ushqime cilësore dhe pastërti.

Lexo më shumë

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso11 vlerësime mes 3.73

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme