Motel-Restorant Thana

Ambient i qetë modern dhe klasik për musafir grupor qdo i 11 person gratis ( përpos dasmave) pastertia në nivel.

Lexo më shumë

Lokacioni: Klinë, në regjioni: Pejë

Vlerëso7 vlerësime mes 4.14

Komentet (1)

  • brahim berila(para 11 viteve)

    pershendetje per gjith stafin e restorantit veranti shefin jeni shum te mir ju deshiroj pun te pa lodhshme

    1 Vlerëso mes 5.00

photo

Ngjarjet e ardhshme