Cocktail

Vend I përshtatshëm për mbrëmje romantike por edhe për ahengje të ndryshme. Coctall me një ambient antik të përzierë me klasik dhe ushqime cilësore dhe pastërti ka bërë që të ketë emër në Pejë.Për mysafirë grupor ofronë zbritje sipas marrëveshjes.

Lexo më shumë

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso3 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme