Semitronix

Në Semitronix gjendet një ambientë ekskluziv që ofronë realx dhe soditje me pamje të mrekullushmemes krykës së Rugovës dhe bjeshkëve të Nemura.I vetmi restorant rrotullues në Pejë i cila ka edhe një kuzhinë të përzgjedhur profesionalisht. Për mysafirë grupor zbritje sipas marrveshjes.

Lexo më shumë

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso5 vlerësime mes 3.80

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme