Victory-m

Njihet si restaurant ekskluzivë me një ambient komod dhe ushqim kualitativ me pije të freskëta dhe qmime të arsyshme.Është I ndërtuar në stilin modern të përzierë me klasik, I cili për mysafirë grupor ofron zbritje sipas marrveshjes.Pastertia duket në nivel.

Lexo më shumë

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme