BTP

Restorant BTP është pikëtakim i gjeneratave të ndryshme të qytetit. Ka ambient të qetë ku mund të shërbeheni me specialitete të shpejta dhe cilësore.

Lexo më shumë

Lokacioni: Mitrovicë, në regjioni: Mitrovicë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme