California 1

Një ndër restorantet me emër në Pejë, California shquhet për cilësi dhe sasi në ushqim. Me një ambient modern dhe të qetë me terrasa të freksta dhe gjelbrim është vend takimi i gjeneratave të ndryshme dhe familjar.

Lexo më shumë

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso5 vlerësime mes 3.00

Komentet (1)

  • Edi(para 10 viteve)

    me falni kush do te jete kengetar ne california per date 31 dhjetor a dote kete

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme