Gryka e Deqanit

Gryka e Deqanit asht restoran i njohun n'këtë qytet i cili ofron shumë mundësi relaksimi, shëtitje dhe ushqim të freskët nga menyja tradicionale.

Restoranin e rreth nji pyll i dendun.

Lexo më shumë

Lokacioni: Deçan, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso11 vlerësime mes 4.09

Komentet (1)

  • arber kuqi(para 11 viteve)

    jterk i ka qa po ceket veq mishin e edrrit jo

    2 vlerësime mes 4.50

photo

Ngjarjet e ardhshme