Freskia

I vendosur në qendër të qytetit, Freskia konsiderohet si njëri ndër restoranet më të frekuentuara. Ka një hapesirë të gjerë me ambent të bukur e relaksues, shërbime të shpejta dhe profesionale.

Lexo më shumë

Lokacioni: Skenderaj, në regjioni: Mitrovicë

Vlerëso3 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme