Pishat

Restorani Pishat ka një panoram shumë të bukur. I vendosur në një pjesë të pyllit të gjelbëruar dhe me drunjë pishe,ku edhe ka mundësi kalorimi,njihet si restorant I qetë me një ambient të freskët dhe komod.

Lexo më shumë

Lokacioni: Shkukeza Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso10 vlerësime mes 4.30

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme