Swiss

Sëiss është restoranti i vetëm në Kosovë që ofron spektër të gjërë mundësishë për pushim dhe relaksim.Vend ku njëkohësisht mund të gjeni pishinë të mbyllur rrethuar me shtretër, jacuzzi dhe paisje fitnesi në hapsirën e gjërë ku është edhe pishina, sauna, solarjumi dhe restorani në të cilin është i ndaluar duhani.

Lexo më shumë

Lokacioni: Obiliq, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso9 vlerësime mes 2.22

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme