Swiss

Sëiss është restoranti i vetëm në Kosovë që ofron spektër të gjërë mundësishë për pushim dhe relaksim.Vend ku njëkohësisht mund të gjeni pishinë të mbyllur rrethuar me shtretër, jacuzzi dhe paisje fitnesi në hapsirën e gjërë ku është edhe pishina, sauna, solarjumi dhe restorani në të cilin është i ndaluar duhani.

Specialitetet:

Pizza dhe frutat e detit.

Rangu i çmimeve:

Paragjella, pjata kryesore, deserti deh dy pije do t’ju kushtojnë rreth 9€.

Pajisjet përcjellëse:

Posedon kënd lodrash për fëmijë, terracë të bukur në vend të gjelbëruar, fushë volejbolli, pjesë të veçantë në restoran për pirjen e duhanit, dy dhoma për ndërrimin e rrobave, masazhë dhe parking për 80 vetura. Gjithashtu mund të bëni abonim mujor sipas marrëveshjes. Hyrja dhe shfrytzimi i pishinës, jacuzzi-t, saunës, fitnesit për një orë kushton 10 euro. Po ashtu, ofronë edhe rrobat e larjes.

Vendndodhja:

Magjistralja Prishtinë- Mitrovicë, në kilometrin 11 Prishtinë- Mitrovicë.

Kuzhina:

Meny-ja ka karakter ndërkombëtarë. Ofrojnë zbritje për mysafirë grupor; nëse janë 20 përsona 20% zbritje, për familjarë 10%, për klient të rregullt 20%.

Publiku:

Frekunetohet nga njerëz të moshës mesatare.

Lokacioni: Obiliq, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso9 vlerësime mes 2.22

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme